Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Blogi

17.1.2014  Savo-Karjalan Matkailu Oy:n kotisivu saatiin ensimmäiseen                 versioonsa  tänään klo 17.  Julkisuuteen sivu saatiin menemään illan suussa webhotellin avustuksella nimellä  www.savokarjalanmatkailu.com.

Myös  fi- pääte on haussa Viestintävirastossa. Kotisivujen aikaansaaminen tuntuu ensin vaikealta, mutta noin neljän päivän opettelu- ja työstämisvaiheen jälkeen voi kuitenkin saada aikaan jonkinlaisen sivun. Toivon, että sivuille saadaan paljon matkakertomuksia, valokuvia ja ehkäpä videoita matkoiltamme.

26.1.2014

Tehtiin sitten matka Kuopion talvimarkkinoille. Pakkasta oli noin -20C, mutta onneksi oli varauduttu kylmään ilmaan. Seikkailtiin torilla, käytiin kahvilla "lasi-palatsissa" ja kaupoissa torin ympärillä. Tiimarissa oli viimeinen loppuun-myyntiviikko menossa ja paljon lähti tavaraa mukaan 70 %:n alennuksella. Eräs matkustaja meinasi myöhästyä bussista ja kun ei vastannut nimenhuutoon, lähetettiin etsintäpartio liikkeelle. Etsintä tuotti tulosta ja päästiin jatkamaan matkaa Ikeaan. Siellä käytiin ensin syömässä ja sen jälkeen lähdettiin taas ostoksille.  Klo 16 päätettiin lähteä kotia kohti. Kysyttäessä, miten matka meni, kuului vastaus: "Ollaan väsyneitä, mutta onnellisia".

Matkalle osallistui 35 henkilöä. Kiitos kaikille mukana olleille hyvästä ja iloisesta hengestä koko matkan ajan.

Koska oli kyseessä uuden yrityksen "neitsytmatka", yhtiö tarjosi osanottajille matkaevääksi suklaalevyt.

                                     

                                 Savo-Karjalan matkailu Oy