Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Jaa sosiaalisessa mediassa

   YRITYS

Savo-Karjalan Matkailu Oy on perustettu 3.12.2013 ja rekisteröity 8.1.2014.

Perustamisajatus

Yrityksen perustajat olivat havainneet sen puutteen, että monilla haja- asutusalueilla asuvilla ihmisillä ei ole ollut osallistumismahdollisuuksia retkille tai matkoille varsinkin kuljetusvälineiden puuttuessa.  Yritys halusi nyt tarjota virkistäytymismahdollisuuksia myös näille ihmisille.

Yrityksen tarkoitus

Yrityksen toiminta-ideana on tuottaa virkistys-, loma- tai opintomatkoja, myydä ja markkinoita niitä sekä järjestää kuljetuspalveluja mahdollisimman läheltä kotia.

Tarkoituksen toteuttaminen

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yritys tuottaa elämysmatkoja, paketoi matkailu-toimijoiden tuotteista täyden palvelun ohjelmapaketteja sekä myy ja markkinoi niitä kohtuullisin kustannuksin sekä järjestää kuljetukset.

Yhtiö toteuttaa myös asiakkaiden toivomusmatkoja esimerkiksi perhejuhlien tai muiden juhlien pitopaikoille sekä harrastuspohjaisia matkoja messuille, näytte-lyihin tai kulttuuritilaisuuksiin.

Kohderyhmät

Kohderyhmiksi on ajateltu etenkin vanhenevaa väestöä, lapsiperheitä, vaikeasti liikkuvia tai muita vastaavia. Kohderyhmiä ovat tietenkin myös yhdistykset, yritykset, yhteisöt, seurat, kunnat tai muut sellaiset.

 

 TOIVOMME MUKAVIA JA LEPPOISIA MATKAILUKOKEMUKSIA ASIAKKAILLEMME!

                                                  Kirsti Viljamaa

                                       hallituksen puheenjohtaja

                                     

                                 Savo-Karjalan matkailu Oy